Met toch stiekem wel een beetje trots mag ik jullie vertellen dat ik vanaf nu ambassadeur ben van IVF Babble.

Er was eens een dag dat ik op internet aan het kijken was.. plots kwam daar FREE IVF rouds langs. Mijn aandacht was natuurlijk meteen daar en ik klikte verder.

Ik kwam op de site van IVF Babble uit waar je gratis een IVF behandeling kon winnen. Het was wel in Engeland maar ik dacht; ‘ach ja, we kunnen wel een keer meedoen.’ dus ik vulde het formulier in en drukte op verzenden.

Er ging een hele tijd overheen. Ik had er niks meer van gehoord en ging ervan uit dat ik het niet gewonnen had. De actie ging over heel de wereld en ja ik uit Nederland had natuurlijk maar een piep kleine kans….

Tot dat ik zat te werken en bij een klant nagels aan het zetten was. Ik werd gebeld uit Engeland. Ik zeg nog tegen mijn klant, die neem ik niet op want dat kunnen wel oplichters zijn. Toen werd er weer gebeld. Ik werd nieuwsgierig maar nam niet op. Ik kreeg een voicemail. Die luisterde ik natuurlijk meteen wel af. ( alsof dat slim was haha ) Er werd gezegd dat ik een prijs gewonnen had. Zo naïef als ik was belde ik toen wel terug.

En……. JAWEL!!! Ik was de winnaar van de gratis IVF behandeling.

Ik kon mijn oren niet geloven, het was net zoiets als de loterij winnen voor ons. Helemaal blij belde ik mijn man op om het te vertellen. Wat waren we verbluft en echt helemaal gelukkig.

Het mooie was….. HET WAS ECHT WAAR!! de behandeling was zelfs in Nederland in de kliniek waar we al onder behandeling waren. Hoe groot is die kans???? Wie maakt dat nou mee??

Uit deze ICSI behandeling is ons tweede wonder en onze zoon Boet geboren.

Ik vind dit zo geweldig dat ik graag met IVF Babble samenwerk om mensen die in het medische traject zitten, erover nadenken of gewoon meer willen weten over hoe het allemaal gaat wil helpen hun weg te vinden. En via een luisterend oor of Nei sessies kan helpen ook hun droom waar te maken.

klik het onderstaande plaatje om ons ICSI verhaal te lezen.

Zit je zelf in zo’n traject? Of denk je dat je er mee te maken gaat krijgen? Heb je iemand in je omgeving die wel wat steun of hulp kan gebruiken?? Bel, mail of app me gerust!! Je bent altijd welkom!!