Als je een kinderwens hebt dan is dat natuurlijk super leuk en spannend. Het gaat kriebelen. Wat een leuk, gek, fijn, spannend, gelukkig gevoel. Nei is dan een mooie en fijne manier om een diepere en intensievere verbinding aan te gaan met je ongeboren kindje(s). Super bijzonder om dan NEI sessies te ondergaan. 

Door bewust voor te bereiden op een zwangerschap krijg je meer rust in heel je leven zodat je een mooie en fijne zwangerschap en geboorte kunt doorstaan. 

De stap naar conceptie is is een hele grote stap. In de preconceptie fase wordt er al een band gecreëerd met de ouders het het ongeboren zieltje. Er wordt een verbinding gemaakt en zo kan het zieltje zich al een onderdeel van het gezin voelen. De ouders kunnen er voor zorgen dat ze de omstandigheden waarbinnen dit kan plaatsvinden zo gunstig mogelijk worden.

Hier hebben we speciale protocollen voor die we gebruiken tijdens  de NEI sessies.  Met behulp van de biotensor maak ik contact met het onderbewustzijn van jou,  je partner en jouw ongeboren kindje. Dit kan erg waardevol zijn voor jullie en jouw ongeboren kindje omdat je zo inzicht krijgt in welke blokkade, overtuiging of saboteur er een zwangerschap in de weg staat. Eventuele angsten, emoties, blokkades etc. ruimen we op. Dit gebeurd allemaal op een rustige en milde manier. Heel fijn dus voor jullie.
Misschien heeft je ongeboren kindje wel al iets wat hij of zij graag met je zou willen delen. Ik kan je verzekeren dat dit echt heel bijzonder, intens en mooie manier is om verbinding te maken met het ongeboren kindje. Je hoeft er niet in te geloven of voor open te staan. Ga het aan en kijk wat het je brengt…. ik kan je verzekeren dat het een hele waardevolle ervaring is. 

Als zwanger worden niet vanzelf gaat…

Maand na maand teleurstelling, weer is het niet gelukt, weer een wit leeg vakje op die test, ow wat duurt het lang, zou er iets in de weg staan?

Of ik zie een streep maar je partner helaas niet, je staart de streep in de test, zo graag wil je dat het lukt.  Je doet test na test na test en steeds niks. Blanco.

Of zijn jullie in een medisch traject belandt en lukt het niet te ontspannen of vertrouwen erin te hebben/houden, slaan die hormonen niet of te erg aan of wil je gewoon begrepen worden en ontspannen of extra ondersteuning hebben.

Of ken jij iemand in jouw omgeving die er moeite mee heeft om erover te praten, moeite om er mee bezig te zijn, in ontkenning zit, depressieve gevoelens ervaart.

Bekijk dan eens wat NEI voor jou zou kunnen betekenen.

Als zwanger worden niet vanzelf gaat dan heb je het gevoel dat je lichaam je in de steek laat en is het erg moeilijk om jezelf te kunnen zijn en/of blijven. Vertrouwen hebben in jezelf, je partner, je ongeboren kindje, je lichaam en uiteindelijk vertrouwen hebben in het hele leven zelf. Dat is dan erg moeilijk en maakt het hele proces extra zwaar. Alles gaat dan anders maar hoe kun je dit weer veranderen?

NEI kan daar heel goed bij helpen. Samen gaan we op zoek naar wat er “onder “de klacht zit en dat neutraliseren we op een fijne manier voor jou. Je hoeft er niet in te ‘geloven’ om een NEI sessie te ondergaan. Ik zou zeggen maak een afspraak en kijk wat er op je afkomt en laat het maar gebeuren en bedenk dan voor jezelf of je het prettig vindt. Ik zeg niet dat dit altijd zo werkt maar het is toch heel fijn dat we in ieder geval íets kunnen doen? Toch?

Samen gaan we kijken naar hoe we op een fijne en veilige manier voor jou , je partner en jouw ongeboren kindje de meest optimale condities kunnen creëren zowel naar wat er lichamelijk en emotioneel allemaal nodig is om tot een zwangerschap te komen. De conceptie hangt af van de afstemming van drie afzonderlijke levenskrachten: de moeder en de vader, die het fysieke lichaam creëren, en het wezen dat het lichaam bezielt. We werken samen aan dit proces.

verbinding maken is de essentie van het ervaren van liefde

Laat je verwonderen door wat de mogelijkheden zijn van Nei.

Nei kan helpen bij:

 • onregelmatige ovulatie
 • menstruatiecyclus
 • vitaminen en mineralen tekort die nodig zijn bij conceptie
 • endometriose ( ontsteking van het baarmoederslijmvlies)
 • infecties in het bekken door het spiraaltje of andere oorzaken, die leiden tot littekens op de eileiders
 • onopgeloste emotionele druk di leidt tot gebreken in het hormonale evenwicht
 • problemen in het immuun systeem ( sommige vrouwen produceren antilichamen tegen sperma van sommige mannen.  Ze kunnen ook antilichamen produceren tegen het bevruchte eitje dat door bepaalde partners is geproduceerd). 
 • PCOS ( PolyCysteusOvarium Syndroom) 
 • verstoringen in het fysiologische kanaal
 • verstoringen in het gedragskanaal
 • verstoringen in het gevoelskanaal
 • angsten voor de bevalling, voor de toekomst, voor het ongeboren kindje, voor de zwangerschap etc. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om Nei te doen voor een zwangerschap. Zo heb je een beetje een idee wat je met Nei allemaal kan. Een goede voorbereiding en bewust met je ongeboren kindje communiceren en innig verbinding maken is een mooie en bijzondere ervaring en heel erg prettig voor je kindje. Je merkt dat je veel blokkades al begrijpelijk kunt maken zodat je al kunt voorkomen dat er een blokkade vast gaat zitten.

als de wens groter is dan alles…