De Bach bloesem remedies zijn een mooie verrijking van mijn praktijk en sessies. Soms gebruik je het ter ondersteuning van een sessie of krijg je een kaartje getrokken vanuit de kaarten set die je dan meer inzicht geeft in jouw sessie. In jouw proces. Het is ook mogelijk om alleen een Bach bloesem sessie te boeken en dieper op een onderwerp in te gaan. Bach bloesems geven echt prachtige resultaten bij problemen waar emoties of psychische toestanden mee verbonden zijn.

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, over bezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft. Dr Bach ontdekte 38 verschillende Bach bloesems die elk inwerken op een specifieke emotie. Nu worden Bach bloesems gebruikt bij o.a. druk zijn, concentratieproblemen, neerslachtigheid, stress, vrijer ademhalen, moeilijk zwanger worden en als ondersteuning bij het dieet.

Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Bach bloesems zijn veilig voor iedereen. Kleine kinderen, zwangere vrouwen en zelfs dieren.

Ik ben gediplomeerd Bach bloesem therapeut. Ik zet deze remedies vaker in in mijn praktijk. Het is zo mooi om te merken dat iets wat al zo lang bestaat nog zo’n mooie werking heeft in het hier en nu. Schatten die we vergeten zijn maar wel degelijk heel goed kunnen helpen bij onze problemen en klachten.

“Health depends on being in harmony with our souls”
Dr. Edward Bach 1932

Ook bij mij te bestellen op maat of standaard.