“de schatten van de aarde”

Ondertussen heb ik thuis en in mijn praktijk een hele verzameling van edelstenen en mineralen. Edelstenen en mineralen hebben toch wel een plekje in mijn leven gekregen. In elke slaapkamer liggen wel stenen die voor die persoon goed zijn. Onder de bedden van mijn kinderen, tegen wateraders en voor het veilig voelen als je slaapt. In mijn eigen slaapkamer om lekker te slapen en fijn te dromen. In de meterkast tegen straling, bij de tv tegen straling, in de woonkamer de gouden driehoek en nog veel meer.

Ik maak er op vakantie altijd een zoektocht van om edelstenen te verzamelen en thuis weer te gebruiken. Het is een sport om de mooiste dat jaar te kiezen. Ja, en soms zijn het er ook 3 of 4.

Echt een super leuk om te verzamelen! Zelfs mijn dochtertje verzamelt mee en wil dolgraag naar de stenen winkel.

In mijn praktijk werk ik er ook vaak mee. Om te aarden, gewoon vast te houden te ondersteuning of om op water te zetten en dit water te drinken gedurende de dag.

Als je bij mij een sessie boekt met een kind dan mag het kind aan het einde van de sessie een edelsteen uitzoeken uit mijn schatkist. Dit werkt dan als een soort van anker voor de sessie. Telkens als jouw kind aandacht geeft aan de steen thuis wordt zijn/haar onderbewustzijn getriggerd aan de sessie. Dit helpt dan om thuis ook effectief bezig te zijn met de sessie. Kinderen vinden dit geweldig en we merken dat dit thuis ook heel goed helpt. Of het nu om het afleren van duimen gaat, het bedplassen of je veilig en beschermd voelen. Voor kinderen is het erg fijn om zo’n steen dan te hebben.

Ook geef ik regelmatig een stenen advies mee na een sessie.

Je kan bij mij ook een edelstenen workshop volgen. Daarin leer je dan iets over de meest voorkomende stenen en hoe je ze verzorgd en wat je er mee kan doen. Er zitten verschillende niveaus in de workshops.

Zou je met een groepje vriendinnen een leuke dag/middag willen met edelstenen dan maken we een workshop op maat. We bespreken dan wat jullie graag willen en maken een passend programma voor de groep.

Wil je liever individueel dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn zoveel opties en jij kiest wat je wilt.