Elly de Groot:

” Het is een bijzondere mooie ervaring. Een hele lieve warme meid. Je krijgt de tijd die jíj nodig hebt. Zeker een aanrader om het een keer te ondergaan. 💖💖 “

B:

“Wauw Sanne, ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. De sessies waren heel erg fijn, je nam alle tijd voor mij en niks was teveel. Ik kon alles vragen en je gaf me meteen toen ik binnen kwam al een heel fijn en veilig gevoel. Dank je wel voor de mooie inzichten en voor alles wat je voor mij hebt gedaan.”

A:

“Ik kwam met een zwangerschapswens. Helaas veel mee moeten maken op dit gebied. Toen ik bij Sanne kwam ging er een hele andere wereld voor mij open en kwam ik in verbinding. We hebben een aantal sessies gedaan voorafgaand aan onze behandelingen. De behandelingen sloegen aan en WE ZIJN ZWANGER van ons eerste wonder! Sanne ik ben zó blij met jou, dank je wel!

S:

“Ik wilde van mijn angsten af. Het was hardnekkig en ik heb veel tranen gelaten. Heftig maar ik ben er af en kan nu weer met een open blik naar mijn toekomst kijken. “

J:

“Verbroken Verbinding Massage, reflexzone therapie. Eerst dacht ik dit is niks voor mij. Ik was toch nieuwsgierig en heb het ondergaan. Nu ben ik al voor de 3e keer geweest. Elke keer blijft het een hele fijne manier om mijn dingen los te laten en weer in verbinding met mezelf te komen. “

N:

“De ontspanningsmassage is echt een aanrader!! Ik ga naar buiten als een ander mens. Helemaal mezelf, helemaal los en helemaal totaal ontspannen. “

T:

” Ooit heb ik iets mee gemaakt wat zo erg is dat ik echt helemaal aan de grond zat. Ik kwam in contact met Sanne en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt. Meteen voelde het alsof dit zo moest zijn. Er kwamen veel dingen naar boven en het was een heftig proces waar ik in heb gezeten. Doordat Sanne zoveel ondersteuning kan bieden op een breed vlak heb ik echt heel veel geleerd wat ik ook nu nog dagelijks toepas. Ik heb letterlijk van binnen en van buiten aan mezelf gewerkt. Soms kom ik terug gewoon om het te onderhouden en omdat het zo fijn is. Sanne zegt dan, ‘dit is jouw proces en je doet het zelf’. Maar zonder jou Sanne had het veel langer geduurd en had ik veel tijd gemist. Dus Dank je wel Sanne. Dank je wel. Het is heel bijzonder wat je doet voor mensen en hoe je ze helpt. Heel fijn en ga vooral zo door!”

W:

” In 1 woord: GEWELDIG.”

R:

” Sanne kwam op het juiste moment in mijn leven voorbij. Ik heb heel veel aan de sessies gehad en mooie inzichten gekregen. Een hele fijne ervaring om mee te mogen maken. Nu kan ik weer mezelf zijn en voel ik me fijner dan ooit tevoren.”

M:

” Met mijn baby ben ik bij jou geweest. Eet problemen, slaapproblemen, huilen, noem het maar op. Doordat we met Nei naar de oorzaak gingen kijken en niet naar de symptomen heb ik een heel ander kind. Er is veel meer begrip en ik kan zo beter inspelen op de wensen van mijn kind. Een lekkere olie en een edelsteen hielpen ook enorm. Sanne geeft je advies en let ook op de kosten. Dit vind ik zelf een hele prettige gedachte.”

F:

“Ik ben bij Sanne terecht gekomen nadat ik van iemand gehoord had dat Sanne met Bach bloesem werkt. We hebben een consult ingepland en we zijn aan de slag gegaan met mij. Wat was het confronterend soms maar zo mooi en echt als een puzzel paste alles in elkaar. De druppels maakt Sanne speciaal voor mij en ik ga er thuis mee aan de slag. mensen in mijn omgeving zeggen vaak heb je iets veranderd aan jezelf? Ik zie iets anders aan je. Ja ik straal tegenwoordig zeg ik dan. Van binnen weet ik dat mijn energie aan het veranderen is en dat mensen dat zien. Sanne het is heel fijn wat je doet!”