Heb je een klacht? Fysiek, mentaal, emotioneel? Zit je ergens mee? Wil je je gedrag veranderen? Kom je niet verder of blijf je stilstaan? Dan kan NEI of een van de andere ondersteunende middelen iets voor jou zijn om je verder te helpen.

Bij mij kan je terecht voor verschillende problemen. Op deze site kan je al veel informatie vinden en er is nog zoveel meer. Ik help je graag verder.

NEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’, wat wil zeggen dat je vastgezette emoties gaat integreren en loslaten.

NEI werkt vanuit het onderbewuste. Daar ligt alles opgeslagen wat je in je leven ervaren hebt. Die ervaringen beïnvloeden je gedrag en functioneren. Met NEI spreek je je onderbewuste aan en kun je werken aan blokkades die ontstaan zijn door negatieve ervaringen.

In ons onderbewuste slaan we al onze ervaringen op. Die ervaringen beïnvloeden ons gedrag en functioneren in het leven.

Soms ontstaan er blokkades door negatieve ervaringen. Met NEI spreek je het onderbewuste aan en kun je werken aan deze blokkades. De blokkades zijn vaak een achterliggende oorzaak van pijn, stress, overbelasting (burn out), trauma’s en nog véél meer.

Met behulp van de biotensor, een instrument waarmee ik energie meet, gaan we op zoek naar de oorspronkelijke situatie waar het gedrag, het gevoel of de lichamelijke klacht een gevolg van is.

Nadat we alles uitgezocht en helder hebben, kan je onderbewuste deze informatie via een effectieve integratietechniek verwerken en een beweging in gang zetten. Soms zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Het mooie van NEI is dat je geen lange praatsessies nodig hebt. Je hoeft niet alles opnieuw te beleven of te vertellen. Hierdoor is NEI een hele vriendelijke behandelmethode.

Ik ben aangesloten bij de vereniging van NEI therapeuten. De VVNT. Kijk op de site voor meer informatie.

Hieronder zie je mijn praktijk.

Ik werk in een andere ruimte in mijn nagel salon. Hieronder zie je daar een impressie van.