“never underestimate the power of a good blend on a bad day”

In mijn dagelijkse leven, in mijn nagel salon en NEI praktijk werk ik met de oliën van Young Living, Dottera en De Groene linde. Deze oliën zijn van eerste destillatie en dus van hoogwaardige kwaliteit. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. De boerderijen zijn toegankelijk voor publiek om alles zelf te kunnen zien, van het zaadje tot aan het sealen van het flesje. Echt een tip om eens te doen. Alles is in eigen beheer. Deze oliën zijn zo mooi en fijn in het gebruik dat ik het iedereen aan raad.

Als je bij mij een sessie boekt dan kan het zijn dat ik een olie in een diffuser doe, een olie laat smeren, vast laat houden etc. Het kan ook zijn dat ik een op jouw unieke behoefte een olie roller of inhaler maak. Dit doen we dan samen en we testen uit wat er voor jou het beste is.

Ik ben gediplomeerd Aroma en Bach bloesem therapeut. Een super mooie en gave uitbreiding van mijn praktijk. Ik zet tijdens de sessies verschillende middelen in om het beste uit jezelf naar boven te halen en de beste healing te geven op elk level van jouw zijn.

“super fijn die oliën van Young Living”

“wat hebben ze daar gave spullen”

Natuurlijk allemaal bij mij te bestellen.