Als ik niet met mijn kindjes bezig ben, niet met nagel klanten, niet in mijn praktijk aan het werk ben dan ben ik aan het leren. Ja!! Leren! Want ik heb nog zoveel dingen die ik zou willen kunnen. Zoveel gave therapieën en ondersteunende middelen te leren kennen om jullie allemaal zoveel mogelijk en zo diep mogelijk te helpen om weer helemaal jezelf te kunnen en mogen zijn. Dat je mag stralen van binnen en van buiten. Je eigen mooie, bijzondere, unieke zelf. Dat is mijn missie. Met alles wat je nodig hebt zou ik je graag willen ondersteunen.

Ondertussen heb ik ook een cursus tarot kaarten gevolgd en afgerond. Super gaaf was dit ook weer.

Het geeft je zoveel inzichten in jezelf, in processen, in situaties en momenten. Zo ontzettend mooi en gek tegelijk want hoe kunnen kaarten nou iets zeggen.

Maar toen ik ermee in aanraking kwam was ik verkocht. Ook al wilde ik bepaalde kaarten niet trekken, niet weten, het zei wel iets. En ja die kaart geeft wel aan hoe bepaalde situaties gaan, de rode draad erdoorheen. Toch wel fijn om te weten vind ik zelf. Ik laat me niet leiden door wat de kaart zegt maar neem het mee in mijn gedachten om er iets van te leren. Zo werkt dit voor mij erg fijn.

Zo zijn er verschillende leggingen die ik met liefde en plezier voor je leg.

Vanaf oktober ongeveer is het erg gaaf om een jaarlegging te doen. Dit geeft je een rode draad per maand wat  de sfeer is. Het geeft je ook inzicht in wat voor een jaar het algemeen is.

Een naamlegging geeft je veel inzicht over jezelf.

Een chakra legging om weer in balans te komen.

Ook geef ik een korte workshop over de basis van tarot kaarten. Erg leuk om een keertje te doen, met vriendinnen of om een begin te maken met de wereld van de tarot.

Wil je hier meer over weten of een keertje uitproberen dan kan je contact opnemen met me en dan leg ik het met liefde en plezier uit!!

Inmiddels heb ik verschillende kaartensets en kan je echt kiezen welke voor jouw fijn zijn.