Geboorte, Bevalling, Jouw verhaal…

Je geboorte. Heb je daar al eens bij stil gestaan? En dan echt bewust? Wat betekent jouw geboorte voor jou? Niet voor je moeder of je vader of broertje of zusje maar écht voor jou. Iedereen heeft zijn of haar eigen geboorteverhaal. Ook al heb je er geen herinneringen aan, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse? De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf. De rode draad in je leven, de situaties die elke keer in een andere vorm terug komen, elke keer dezelfde emoties of onzekerheden etc. Om hier bewust van te worden, echt bewust, kunnen we een N.E.I sessie doen. Daaruit kunnen we de blokkades aanpakken. Er is ook een fijne manier van reflexzonetherapie. Die noemen we in dit geval de Verbroken Verbinding Massage. De VVM.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Wanneer deze patronen door reflexzone therapie en voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering. Je zult merken dat je een hoop ballast loslaat en weer in je eigen kracht komt te staan of dat je nu begrijpt waar een bepaald gedrag vandaan komt. Echt een mooie tool om los te komen van die vervelende gevoelens en emoties die je niet goed verwerken kunt.

‘Verbinding is het sleutelwoord in deze therapie.’

Als je zwanger wilt worden is verbinding maken met het ongeboren kindje (het zieltje). Dit kan je ook als doen als je kindje nog in de buik zit. Diep contact maken. Echt die verbinding voelen. Dit is erg fijn voor jullie als aanstaande gezin. De prenatale periode is namelijk een van de meest vormende periodes in een mensenleven. Wanneer je dan al liefdevol communiceert met je ongeboren kindje, zal dat een positieve invloed hebben. Het geeft rust en ontspanning en kan al voor veiligheid zorgen. Sommige vrouwen kunnen van nature al heel goed en bewust contact/verbinding maken met hun kindje. Het is dan net of het kindje al bij ze is, al een onderdeel van het gezin is. Door te praten en te zingen voelt een ongeboren kindje zich al helemaal veilig en erbij horen. In mijn praktijk zie ik ook zwangere vrouwen die niet altijd de rust of de tijd vinden om contact met hun ongeboren kindje te maken. Soms staan ze er niet bij stil dat het kindje in hun buik al zoveel meekrijgt van wat de moeder voelt en ervaart. Soms weten ze niet hoe ze dan contact kunnen leggen. Dit is absoluut niet fout maar het kan zoveel mooier zijn als die intense verbinding er al wel is. Daar heb ik echt een geweldig mooie tool voor om dat te ervaren.

Wil je meer weten of een afspraak maken dan kan je me altijd bellen, mailen, appen, DM, PB. Alles mag en is goed. Ik zie je graag snel in mijn praktijk waar we samen mooie momenten zullen gaan meemaken.