Hooikoorts en NEI Therapie

Hooikoorts is een van de meest voorkomende allergieën!

In het voorjaar begint de ellende wanneer het weer droger wordt en de grassen, bloemen en bomen gaan bloeien. miljoenen pollen en stuifmeel verplaatsen zich door de lucht en worden ingeademd. Hooikoorts is te wijten aan een hyperactiviteit van het immuunsysteem. De onschadelijke pollen worden door het lichaam als indringers beschouwd. In het lichaam ontstaat een allergische reactie en het gevolg daarvan is dat er “teveel” histamine vrijkomt.

De Histamine zorgt voor een verwijding van de bloedvaten en daardoor komt veel vocht vrij. Het gevolg is een loopneus. Later zal het neusslijmvlies gaan opzwellen en raakt de neus verstopt. Alsof het al niet vervelend genoeg is hecht de histamine zich aan zenuwuiteinden waardoor er ook nog jeuk en niesbuien bijkomen.

Hooikoorts laat zich zien door:

Loopneus
Tranende ogen
Niezen
Verstopte Neus
Jeuk
Benauwdheid

Met NEI-therapie kun je eenvoudig de emotionele blokkade opsporen die onder de allergie kan zitten.

Om hooikoorts of andere allergieën met NEI te behandelen testen we eerst op de 5 primaire allergenen Koemelk, Suiker, Tarwe, Schimmels en Soja.

Van daaruit testen we het onderbewustzijn via een protocol of er nog andere allergieën zijn die hierop mee resoneren ( ook klachten geven ) en willen we ook weten of het een allergie of intolerantie is.

Dan testen we de meridiaan punten om blokkades op te sporen en te behandelen. We onderzoeken óf/en welke therapie dan het beste toegepast kan worden.

Fijn toch als u geen medicijnen meer nodig zou hebben?

Wil jij hier ook hulp bij? Stuur me dan ff een berichtje of appje.