Mijn naam is Sanne en ik ga je wat vertellen over mezelf en waarom ik voor NEI-Coach en nagel styliste heb gekozen.

Inmiddels werk ik al zo’n 16 jaar met veel plezier in het speciaal onderwijs. Een paar jaar geleden kwam er een reorganisatie aankondiging. Ik dacht; “oké, wat nu” ? Ik ben toen een opleiding tot allround nagel styliste gaan doen want dat vind ik leuk om te doen en dan had ik in ieder geval iets waar ik thuis mee kon gaan werken. De reorganisatie ging niet meer door en we mochten allemaal blijven werken. Dat doe ik nu nog steeds 2 dagen in de week. Tegelijkertijd ben ik bezig gebleven met nagels als hobby. Toch bleef het kriebelen om steeds meer nagels mooi te gaan maken. Gewoon omdat het leuk is. Dus er kwamen steeds meer klanten. Super leuk!!

Mijn man en ik hadden een kinderwens die helaas niet vanzelf ging. Het medische circuit was begonnen, ziekenhuis in en uit. Ik kwam niet lekker in mijn vel te zitten, elke keer vage klachten die niet te verklaren waren, kreeg galstenen en uiteindelijk een galblaas operatie. Toen dit achter de rug was kwamen we in een ICSI traject terecht. Hier werden we goed in geholpen maar de behandelingen sloegen niet aan. Het was voor ons een rollercoaster van emoties en dat een hele tijd lang! We probeerden van alles. Soms hielp het een beetje en soms helemaal niks. Ik kwam door een collega van mij bij iemand terecht die voetzonereflex deed en aan het leren was voor NEI-Coach.
Ik mocht proefpersoon zijn en daaruit volgde vele mooie sessies met het uiteindelijke resultaat dat ik weer beter in mijn vel zat, vertrouwen had in mezelf en in mijn lichaam en in augustus 2015 is onze mooie dochter Keet geboren.

Door deze situatie heb ik ervaring met het medische circuit en wil ik graag andere koppels helpen met deze aanwezige kinderwens en hoe je daarmee om kunt gaan. NEI kan je hier echt heel erg goed in helpen en ondersteunen.

Ook voor ons tweede wonder heb ik veel aan mijn Nei sessies gehad. Weer lukte het vanzelf zwanger worden niet en de hormonen van het ICSI traject sloegen niet goed aan. Samen met mijn Nei therapeut hebben we bij mijn man en bij mij blokkades weg gehaald die er toch nog zaten en ook de nieuwe die erbij zijn gekomen door mijn eerdere bevalling. Daarna kregen goed nieuws. De hormonen deden hun werk en we mochten weer een aantal pogingen doen. Uit een van die pogingen is onze zoon Boet geboren. Geweldig !! Wat Nei dus voor ons heeft gedaan!! Totaal hebben we zo’n 10 jaar aan onze kinderwens gewerkt en in die tijd heel veel geleerd. Met vallen en opstaan. Maar aan het eind van de streep ontzettend gelukkig dat het gelukt is en ons zoveel gebracht heeft.


De NEI sessies waren zo mooi en belangrijk voor ons dat ik er nu nog steeds elke 10-15 weken naar toe ga ter ondersteuning van mezelf en mijn gezondheid. Mijn binnenkant en uiteindelijk ook mijn buitenkant. En gewoon omdat het heel leuk is elke keer.


Tijdens mijn NEI sessies besefte ik dat ik ook andere mensen met deze mooie therapie vorm in aanraking wilde laten komen en zo ook anderen wilde helpen op een diepere laag. Zo besloot ik in 2016 om deze opleiding zelf ook te gaan doen. In januari 2017 ben ik begonnen met de opleiding en het heeft me zoveel gebracht en goed gedaan. Ik ben persoonlijk flink gegroeid, heb mijn zelfvertrouwen terug en zit beter in mijn vel. In december 2017 heb ik mijn diploma gehaald en help ik mensen vanuit mijn praktijk thuis. Ik vind het geweldig mooi om te zien hoe mensen stralend weer de deur uit gaan helemaal vol vertrouwen en liefde. Ze stralen echt van binnen en buiten. Prachtig dat ik een deel van het transformatie proces mag zijn en dat ik mag helpen bij het behalen van jouw doelen.

be-YOU-tiful